Trečiadienio vakarą „Barcelona“ namuose „Žalgirį“ sutriuškino 91:69 ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0. Nuo pat susitikimo pradžios iniciatyvą į šeimininkų rankas perleidę kauniečiai jokios intrigos iš tikrųjų nesukūrė, nepirmavo nė sykio, o katalonų pranašumas vienu metu jau buvo tapęs „nebepadoriu“ – siekė 26 taškus.

„Intensyvesnė, galingesnė baudos aikštelėje, greitesnė, fiziškesnė, geriau perduodanti kamuolį, komandiškesnė... Galima tęsti ir tęsti, nes „Barcelona“ dominavo pagal visus žaidimo komponentus ir tiesiog peržingsniavo per šiurpiai prastai atrodžiusį „Žalgirį“, – taip „Palau Blaugrana“ arenoje vykusias rungtynes apibūdino didžiausio Ispanijos sporto naujienų portalo „Marca“ korespondentas Jose Luisas Martinezas, netrukus kauniečiams pritaikęs ir dar daugiau ne pačių maloniausių epitetų.

Pernelyg neatsiliko ir likusi Ispanijos žiniasklaida.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)