O kol tai vyksta, pasidairykime kur dar galima įdomiau pakeliauti Europoje. Nežinau kaip jūsų, bet manęs Vakarų Europa jau nebejaudina. Joje viskas taip paprasta ir vienoda, kad kartais išvykos į Vakarų šalis net nelaikau kelione. Pavyzdžiui, netrukus ketinu skristi į Miuncheną žiūrėti futbolo, tačiau tai bus tiesiog paprasta savaitgalio iškyla, kurios vinis bus būtent rungtynės, o ne Miunchenas.

Rytų Europa man yra kur kas įdomesnė, labiau intriguojanti ir mažiau nuspėjama. Kažkiek gaila, kad ji, po truputį, traukiasi ir mažėja. Kaip jau minėjau, dabar iš kelionių opcijų laikinai yra iškritusi Ukraina, o Rusijos ir Baltarusijos, jaučiu, nebeliko dar ilgesniam laikui iki kol jos netaps bent kiek normalesnėmis. Dar yra Moldova, tačiau joje, nors ir nekariaujama, nėra visiškai ramu.

Todėl belieka atsisukti į Balkanus, kuriuose dar vis rasime įdomesnių ir nespėjusių suvakarėti kraštų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)