„Stebina net pačių ukrainiečių nuostaba – negi jūs nematote, su kokia armija kariaujate?“, – retoriškai klausė A. Babčenka.

Visgi buvo dėl ko nustebti. „Popieriuje“ ši armija yra kilni ir vadovaujasi tarptautinėmis konvencijomis. Gana iškalbingus teiginius apie „specialiosios operacijos“ Ukrainoje tikslus ir vykdymo eigą interneto portalui „Voenno-promyšlenyj kurjer“ („Karinės pramonės kurjeris“) išsakė Rusijos Karo ekspertų kolegijos prezidentas, atsargos generolas-majoras Aleksandras Vladimirovas.

Straipsnyje, kuris pavadintas „Ukraina – rusiškosios gyvybės ir amerikietiškosios mirties civilizacijų mūšio laukas“, jis išvardijo esmines tezes, kurių esą rusai privalo laikytis karo metu.

Interviu su atsargos generolu-majoru ruoštas kovo 11-ąją, kuomet buvo aišku, kad žaibo karas Ukrainoje įstrigo. A. Vladimirovas, kuris pasigyrė, kad 1984 m. su pagyrimu baigė Sovietų Sąjungos ginkluotųjų pajėgų Generalinio štabo akademiją, paaiškino, ko buvo mokomas akademijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)