Vietiniams gyventojams A. Carlson buvai gerai žinoma – moteris visiems aiškino, kad ji yra Dievas Motina, o žmonės ne kartą skundėsi policijai, kad A. Carlson „plauna žmonėms smegenis“, atima jų pinigus, aiškina, kad turi vaistų nuo COVID-19 ir šiuos neaiškius „vaistus“ bei „gydančius“ kristalus pardavinėja lengvatikiams.

7 sektos nariai vėliau buvo suimti policijos už kūno išniekinimą ir smurtą prieš vaikus, mat visą laiką name, kuriame gulėjo A. Carlson kūnas, buvo ir vaikų. Kol sektantai laukia teismo, pareigūnai ir mokslininkai, kurie tiria sektas, liko šokiruoti: retai kada pamatysi tokią destruktyvią sektą, o dar rečiau – sektą, kurią kontroliuoja moteris.

„Love Has Won“ yra viena iš destruktyviausių sektų, kokias tik esu stebėjęs. Tai buvo itin stipriai kontroliuojama grupė žmonių, kurią valdė labai agresyvi ir pavojinga lyderė“, – „The Insider“ teigė sektas tyrinėjantis ekspertas Alanas Rossas. Tad kaip atsirado ši sekta ir kas nutiko jos itin pavojingai lyderei?

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)