Mūsų kelionės maršrute Panama buvo paskutinis taškas. Centrinės Amerikos turą pradėję Meksikoje, ją baigėme čia. Taigi galėjome palyginti su kitomis regiono šalimis. Ir galime pasakyti, kad ji yra labiausiai civilizuotas regiono narys. Tačiau civilizacija čia gyvena drauge su kontrabandininkų valdomomis džiunglėmis.

Panama – žalia, kalnuota šalis, kurios teritorija apaugusi džiunglėmis. Kaip ir daugelyje šio regiono šalių, rytinė pakrantė palei Karibų jūrą apaugusi džiunglėmis ir sunkiai išvažiuojama.
Panama yra jungiamoji grandis tarp Šiaurės ir Pietų Amerikų. Tai tartum vidurinis taškas 48 000 kilometrų „Panamerikana“ trasoje nuo Aliaskos iki Šiaurės Argentinos. Žemynai susijungia, tačiau kelio čia nėra. Čia yra žalioji skylė, kuri vadinasi Darjeno džiunglėmis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)