Vargu, ar net tarp pačių ištikimiausių „Žalgirio“ komandos gerbėjų atsirastų daug besiginčijančių su teiginiu, kad „Barcelona“ yra ryški ketvirtfinalio akistatų su kauniečiais favoritė.

Š. Jasikevičius klube disponuoja nepalyginamai didesniu biudžetu, nurodymus dalija krepšinio pasaulyje kur kas garsesniems vardams, Eurolygos reguliariajame sezone antrą vietą užėmusi jo komanda turi namų aikštės pranašumą.

Ir apskritai, dvejus metus paeiliui finalo ketverte žaidusi „Barcelona“ yra sukaupusi kur kas daugiau tokios reikšmės rungtynių patirties. „Žalgirio“ barikadų pusėje net ir treneris Kazys Maksvytis bus ketvirtfinalio debiutantas, o iš jo auklėtinių rimčiau Eurolygos atkrintamųjų skonio ragauti teko tik Edgarui Ulanovui ir Rolandui Šmitui, dar pernai žaidusiam Barselonoje. Epizodiškai, atstovaudamas Atėnų „Panathinaikos“, jose šmėkštelėjo ir Lukas Lekavičius.

Taigi, kuo ir kaip pasipriešinti varžovams gali ir ar apskritai gali „Žalgiris“? Apie jau trečiadienį prasidėsiančią Eurolygos ketvirtfinalio seriją su Delfi savo įžvalgomis pasidalijo trys ryškūs Ispanijos žurnalistai, besisukantys krepšinio pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją