Šiandienos, spalio 18 d. programa:

Nuo 9:00

Kaip tapti "carbon neutral" įmone? Praktiniai mokymai apie CO2 pėdsako apskaičiavimą ir neutralizavimą: kaip sumažinti energijos švaistymą ir padidinti verslo efektyvumą, kodėl įmonės CO2 pėdsakas tapo toks svarbus verslo investuotojams ir klientams, kokie įstatyminiai pokyčiai palies kiekvieną įmonę

Miglė Makuškaitė-Survilė, „Planet Positive“ CO2 pėdsako valdymo agentūros įkūrėja

Nuo 11:00

Kaip įtraukti darbuotojus siekiant bendrų organizacijos tvarumo tikslų: kaip tinkamai iškomunikuoti darbuotojams organizacijos tvarumo tikslus, kaip įtraukti veikti drauge, kaip paskatinti darbuotojus patiems gyventi tvariau?

Elena Salamandic-Alijošienė, „Katalista Ventures“ partnerė

Nuo 12:10

Savo praktikomis vidinėje komuninkacijoje dalinsis ir diskusijų dalyviai: Indrė Bimbirytė-Yun, „Telia Lietuva“ tvarumo projektų vadovė, Renata Dantė, „IKEA“ Korporatyvinės komunikacijos vadovė Baltijos šalims, ir Boris Kuzma, „BTA draudimo Lietuvoje“ Marketingo ir viešųjų ryšių skyriaus vadovas.

Nuo 12:50

Įmonių reputaciją tvarumo kontekste: kas tai yra, kaip ji matuojama ir kodėl reikia atsižvelgti ne tik į tai, ką įmonė daro, bet ir kaip ją mato žmonės

Rūta Gaudiešienė, „Civitta“ partnerė, marketingo ir rinkos tyrimų ekspertė, „Customer Centric Consultancy“ vadovė

Nuo 14:00

„Kaip sukurti ir valdyti tvarią įmonės reputaciją ir įvaizdį?“ diskutuos Gintautas Vaitekonis, „Electrolux“ vadovas Baltijos šalims, Tomas Vaišvila, „DPD Lietuva“ Komunikacijos vadovas, ir Renata Sagatauskė, „Rimi Baltic“ Socialinės atsakomybės strategijos ir vystymo vadovė.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją