Tokie klausimai šiomis dienomis neduoda ramybės pareigūnams, kurie narplioja mįslingą plačiai žinomo advokato užpuolimo istoriją, nutikusią praėjusio sekmadienio vakarą.

Šis įvykis nuo pradžių apaugo sąmokslo teorijomis, mat žinią apie minėtą išpuolį prieš G. Danėlių kažkodėl norėta nuslėpti nuo visuomenės. Apie įvykį nebuvo pažymėta kiekvieną parą skelbiamose ne tik Kauno, bet ir visos Lietuvos pranešimų apie ypatingus įvykius ir nusikalstamas veikas suvestinėse. Kažkodėl nebuvo jokių oficialių įrašų ir apie advokato vizitus Kauno arba Vilniaus gydytojų ar ligoninių įstaigose.

Kad toks įvykis išties buvo ketvirtadienį Delfi patvirtino Lietuvos policijos atstovas Ramūnas Matonis. „Galime patvirtinti, kad jūsų minimas asmuo buvo sumuštas sekmadienį apie 23.40 val., Kalniečių parke (Kaune). Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo“, – raštu atsakė R. Matonis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)