Viešumoje S. Grafinina pirmą kartą sužibėjo prieš 5 metus davusi interviu laidai „Nuo... Iki...“. Kaip „Olialia“ projekto dalyvė pristatyta mergina gyrėsi pasakiškais turtais ir nuostabiu gyvenimu su multimilijonieriumi iš Britanijos.

„Aš net pati nežinau visko, ką mano vyras turi, niekada neklausiau pilno nekilnojamojo turto sąrašo. Bet taip, mano vyras turi keletą pilių, kurias paveldėjo iš tėvų...“, – tuomet laidoje pasakojo S. Grafinina, dėkojo mylimajam už jai suteiktą prabangų gyvenimą ir džiaugėsi, kad gyvena lyg pasakoje.

Vos po kelių metų paaiškėjo, kad gyvenimas lyg pasakoje tebuvo pramanai, tačiau S. Grafininos istorija virto dramatišku trileriu. Mįslingą merginos dingimą teisėsauga tyrė kaip nužudymą, o jos mylimasis sulaukė įtarimų žiauriu nusikaltimu. Išaiškėjo daug melo, alkoholio kupina realybė, tačiau iki šiol taip ir neaišku, kas atsitiko S. Grafininai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)