Nušautas prieš Kūčias

Paskutinė tokio pobūdžio žmogžudystė Lietuvą sukrėtė prieš 6 metus – 2016 m. gruodžio 21-osios vakarą, kai kriminaliniais išpuoliais pažymėtame Kauno Šilainių rajone, prie Baltų prospekto 31-ojo namo, šūviais buvo nužudytas bemaž tituluočiausias visų laikų bušido kovotojas Remigijus Morkevičius. Jam tada buvo 34 metai.

Atsisveikinimas su R. Morkevičiumi buvo surengtas praėjus keletui dienų – gruodžio 27-ąją, iškart po Kalėdų. Tačiau urna tada taip ir nebuvo palaidota. 

Į žinomą kovinio sporto atstovą nusitaikęs žudikas paleido net 7 šūvius. Ekspertai nustatė, kad jie buvo paleisti iš itin įdomiai perdaryto legendinio ir rusų samdomų žudiko pamėgto ginklo – „Kalašnikov“ automato. Kauno morgo darbuotojus nustebino tai, kad vis dar nenustatyto šaulio paleistos kulkos buvo išcentruotos, tad auka tapęs sportininkas neturėjo nė menkiausios galimybės išgyventi.

Generalinėje prokuratūroje skambiai pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl R. Morkevičiaus nužudymo buvo tyliai sustabdytas dar 2018 metų rugsėjo 21 dieną, tačiau labai tikėtina, kad artimiausiu metu jis bus atnaujintas. Jau kurį laiką netyla kalbos, kad galimai vienas iš šio rezonansinio nusikaltimo vykdytojų –

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)