Pastaruosius keliolika metų antžmogiais bene dažniausiai buvo pavadinami bėgimo ir plaukimo „dievai“ Usainas Boltas ir Michaelas Phelpsas. Iki šiol olimpinėse žaidynėse neįtikėtinais pasirodymais stebinę atletai prieš kelerius metus baigė karjeras, tačiau Tokijuje nebus liūdna ir be jų – Japonijos sostinėje varžysis būrys kitų itin garsių savo sporto šakų superžvaigždžių.

Penki ryškiausi Tokijo žaidynių sportininkai tokio olimpinio statuso kaip U. Boltas ir M. Phelpsas kol kas dar neturi, tačiau daugelis jų taip pat yra daugkartiniai olimpiniai čempionai bei pasaulio rekordininkai. Japonijoje jie visi susidurs su rimtais iššūkiais, tačiau tie, kurie šiuos iššūkius įveiks, neabejotinai įtvirtins savo, kaip olimpinių žaidynių legendos, statusą.

Vienaip ar kitaip, iš arčiau ar iš toliau, šių penkių Tokijo žaidynių superžvaigždžių antgamtines galias yra pajautę ir Lietuvos sportininkai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)