Kodėl picos Lietuvoje nebus kaip tikrosios neapolietiškos: vienas netinkamai paruoštas ingredientas pribaigia viską

2

J. Jurkevičienė / Pizza Marinara
J. Jurkevičienė / Pizza Marinara
Šaltinis: Asmeninio albumo nuotr.
2021 m. rugsėjo 7 d. 14:13 Jurga Jurkevičienė

Po nuostabių vėsių atostogų Lietuvoje, tik atvykę į Italiją suvokiame: mums trūksta sklindančio pro restoranų duris ir langus gero aromato. Kieno tai kvapas? Jis toks ryškus, svaiginantis, jog, po kelionės išlipus iš automobilio, trinkteli į smegenis lyg kokia bomba.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(32 žmonės įvertino)
2.6875

Susiję straipsniai