O taip, ne vienas lietuvis pasakys: žiemą Kanarų salos labai patrauklios. Pastovi oro temperatūra – apie 23 laipsniai, beveik be lietaus ištisus mėnesius. Lietuvės mamos feisbuke dalijasi džiugiomis akimirkomis Tenerifėje ir teigia, kad nėra tobulesnės vietos pasaulyje auginti mažylius už Ispanijos salas.

Mums, pavargusiems nuo darbų ir siekiantiems įgyvendinti giminaičių dovaną šeimos šventės proga, Fuerteventura irgi atrodė patraukli. O kai aptikome, kad vos 100 eurų dviem kainuoja bilietai iš Romos tiesioginiu skrydžiu, išsirinkome būtent šią Ispanijos salą.

Bet atvykus savaitei į Fuerteventurą teko keikti Italiją. Valstybę, kuri taip smarkiai pakėlė kokybės kortelę, kad beveik siurrealus Atlanto vandenyne stūksančios salos grožis ir puikus klimatas niekaip nepajėgė užtušuoti ispaniškos estetikos ir gastronomijos standartų sampratos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)