Jos nori, kad su jomis būtų elgiamasi pagarbiai ir sąžiningai. Jos nori romantikos. Ir kaip pasirūpinti Jums patikusia mergina, užkariauti ją, išlaikyti ją ir priversti ją pasijusti pačia seksualiausia, smagiausia, nusipelnusia pagarbos, pasirūpinta ir išvis nuostabiausia moterimi visoje Visatoje (pačiam neišeinant iš proto ar neprarandant vyriškumo)?

Nes, atminkite, egzistuoja didelis skirtumas tarp sugundymo moterį permiegoti ir atsiskleisti tuo žmogumi, kokiu ji iš tiesų yra. Taip, aplink gausu patarimų apie tradicinius „pikapo“ metodus, pavyzdžiui, aprašytus knygoje „Žaidimas“ (maždaug, „nueikite į dušą“, „išsivalykite ausis“ ir pan.), tačiau iš esmės juos jau turėjote išmokti vidurinėje mokykloje.

Bet neužmirškite – jei norite manipuliuoti moterimi, tai ir gausite moterį, kuria verta tik manipuliuoti. O štai kaip patekti tiesiai į jos širdį – Jums padės šie 35 konkretūs patarimai:

1. Vienintelė tinkama pirmoji susipažinimo su nepažįstamąja mergina frazė: „Labas vakaras, aš vardu Vytas (arba Abdula, Ruslanas ir t.t.).“
2. Kai kalbate su ja, žiūrėkite jai tiesiai į akis. Kartais (pageidautina, gana dažnai) žvelkite į jos burną. Tai privers ją manyti, kad norite ją pabučiuoti.

Pasimatymas

3. Moterys nemėgsta vyrų, kurie meluoja. Pradėkite pažintį nuo to, ką ir planuojate su ja daryti visą savo likusį gyvenimą: sakykite jai teisybę.
4. Pasakykite jai, kaip JŪS jaučiatės, net jei jaučiatės nesaugus. Tokiais atvejais ji pajus Jums simpatiją, nes, moterišku požiūriu, toks atvirumas reiškia, kad jūs „bendraujate“.
5. Moterys mėgsta vyrus, mokančius jas prajuokinti. Negailėkite juokelių. Bet ir nevaidinkite klouno. Atminkite – klounai miega vieni.
Nebandykite jos nugirdyti. Nupirkti vieną kokteilį yra OK. Nuolat pildyti jos taurę, skubinti gerti ar vadinti ją „slabake“ yra analogiška išprievartavimui.
G. Drukteinis

6. Necituokite fokloro. Ypač rusiško, visokių ten „Dvylikos kėdžių“ ar „Po pirties“. Ir juokelius „Jūsų mamai žentas nereikalingas?“ merginos kaip paprastai jau yra girdėjusios ne kartą gyvenime. Jei tokio tipo sąmojai vis tiek birte byra iš burnos, yra išeitis – ką nors tokio pasakius, pridurti „juokauju“ (keista, bet šiais laikais dauguma žmonių išties nebeturi jokio humoro jausmo).
7. Moterys, beje, kaip ir vyrai, taip pat yra žmonės, todėl labai mėgsta, kai jomis domimasi. Klauskite jų apie jas. Sena, dar nuo antikos laikų galiojanti taisyklė – užduokite jai dvigubai daugiau klausimų, nei ji Jums. Ir, beje, pasistenkite įsiminti, ką ji Jums sako.

Giedrius Drukteinis

8. Nedominuokite pokalbyje savo asmeniniais prisiminimais „o štai aš Anglijoje...“ – praktika rodo, kad niekam tai neįdomu. Verčiau jau pasidalinti su naująja pažįstamąja kliedesiais apie jūsų abiejų šviesią ateitį arba pasigirti savo asmenine dabartimi.
9. Keiksmažodžiai neturi vietos meilės leksikone ir gali atgrasinti bet kurią merginą.
10. Nebandykite jos nugirdyti. Nupirkti vieną kokteilį yra OK. Nuolat pildyti jos taurę, skubinti gerti ar vadinti ją „slabake“ yra analogiška išprievartavimui.
Atsargiau su juokeliais apie gėjus. O ką, jei jos brolis homoseksualus? Ar ji pati yra „transgenderis“, tik Jūs to dar nepastebėjote?
G. Drukteinis

11. Neisistenkite apkalbėti pro šalį einančių merginų – ne tik gražių, bet ir negražių. Nes bet kuri jų gali pasirodyti esanti geriausia Jūsų naujosios pažįstamosios draugė. Ir neapkalbinėkite savo „buvusiųjų“ – ji pagalvos, kad jei jau taip kalbate apie savas, tai ką ateityje kalbėsite apie ją?
12. Ir išvis, net juokaudami neminėkite frazės „Tu – kaip mano buvusioji“. Blogiau už „buvusiają“ gali būti tik palyginimas su savo mama.
13. Nereikia kritikuoti girdimos muzikos, tokią nuomonę verčiau pasilaikykite sau.
14. Nesakykite jai „tik ką sutikau savo vaikų motiną“. Daugelis vyrų kažkodėl mano, kad nuo šitos frazės, kaip ir nuo kito šleikštaus sentimentalumo moterų širdys pradeda tankiau plakti, keliai sulinksta ir mergina pati krenta ant šilkinių paklodžų. Tačiau, deja, ne su kiekvienu vyru pasaulyje moterys pageidauja susilaukti pačio brangiausio turto gyvenime – vaikučio. Todėl nereikia dovanoti savęs, kai niekas iš Jūsų to neprašo.
15. Atsargiau su juokeliais apie gėjus. O ką, jei jos brolis homoseksualus? Ar ji pati yra „transgenderis“, tik Jūs to dar nepastebėjote?

Pasimatymas

16. Jei ji, grįžusi iš tualeto, savo delniukais uždengia Jūsų akis su klausimu, „atspėk, kas čia!“, nejuokaukite atsakymu „Sergėjus“ (žr punktą Nr.15). „Teta Zita“ bus gerai, sueis.
17. Į jos klausimą „kiek iš manęs priklauso?“ apmokant sąskaitą, atsakymas tėra vienas: „nė kiek“. Be to, palikite sąskaitą ant stalo ir nereikalaukite išrašyti sąskaitos-faktūros, kad įtrauktumėte ją į savo įmonės išlaidas – moterys nemėgsta pasijusti „išlaidomis“. Tačiau jei jau po ketvirto pasimatymo moteris nebeties rankos į Jūsų bendrą sąskaitą, darykite atitinkamas išvadas.

Jei jau paprašėte jos telefono numerio, tai pabūkite profesionalus – naudokite jį. Paskambinkite jai už poros dienų. Pernelyg greitai atrodys, kad Jūs esata desperatiškas, pernelyg ilgai tempdamas gumą supykdysite ją, ir netgi dar blogiau – ji užmirš apie Jus.
G. Drukteinis
18. Jei viskas eisis gerai, ji praktiškai jau nusirenginės prieš jus. Tačiau susilaikykite nuo „meilės nuotykių“ per patį pirmąjį pažinties vakarą. Kaip jau nuo seno žinoma Holivude, įtampa yra labai gundantis ir „sexy“ dalykas. Ir, beje, nejaugi ji Jums atrodo tokia, su kuria reikia mylėtis baro tualete?
19. Iškvieskite jai taksi, padėkite apsivilkti paltą, atidarykite ir palaikykite duris.
20. Jei jau paprašėte jos telefono numerio, tai pabūkite profesionalus – naudokite jį. Paskambinkite jai už poros dienų. Pernelyg greitai atrodys, kad Jūs esata desperatiškas, pernelyg ilgai tempdamas gumą supykdysite ją, ir netgi dar blogiau – ji užmirš apie Jus.
Ilgasis savaitgalis Palangoje

21. Pakvieskite ją kur nors nueiti, kaip sakoma, „išeiti į žmones“. Ir nebūtina kviesti ją į brangias vietas. Paprastumas šiais rūsčiais laikais yra naujasis „glamūras“. Atminkite –gera moteris vienodai gerai jaučiasi tiek paprastame bare, tiek „Stikliuose“.
22. Pasistenkite nevėluoti – niekas taip nežemina merginos, kaip priverstinė būtinybė laukti savojo princo. Dalinkitės su ja nuolatine informacija, kas vyksta. Jei jau pavėlavote, būkite šarmingas.
23. Apipilti moterį komplimentais antrojo pasimatymo metu yra tiek pat patrauklu, kaip ir atletiška vyro figūra su „Speedo“ glaudėmis.
24. Moterys nesitiki, kad gyvenimas – tai reklaminių klipų atspindys, tačiau maža skoninga dovanėlė visada pabrėš, kiek daug Jūs apie ją galvojote.
25. Ir atminkite – ta moters kūno vieta, kuri, jų manymu, Jums turi patikti, visada yra šiek tiek aukščiau.

Jei svarstote, ar nupirkti jai gėlių, atsakymas visais atvejais yra tik vienas – TAIP. Beje, gėles jai geriausiai siųsti į jos darbovietę – kad draugės matytų ir pavydėtų.
G. Drukteinis

26. Nufotografuokite ją – keista, bet visos moterys slapta šito trokšta, ir tai padaro jas laimingas. Kad Mylimasis nešiotųsi jos atvaizdą su savimi visą laiką.
27. Pakartokite viską nuo antro iki dešimto punkto. Ypač septintą.
28. Pakartokite viską nuo septyniolikto iki aštuoniolikto punkto. Ypač aštuonioliktą. Būkite tvirtas: moterys mėgsta medžioklę.
29. Jei svarstote, ar nupirkti jai gėlių, atsakymas visais atvejais yra tik vienas – TAIP. Beje, gėles jai geriausiai siųsti į jos darbovietę – kad draugės matytų ir pavydėtų.
30. Moterys vertina vyro seksualumą pagal tai, kaip jis vairuoja. Jei jis prie vairo yra lėtas ir nervingas, vadinasi, toks pats jis yra ir lovoje, jei prie vairo jis yra agresyvus ir ūmus, vadinasi, toks pat bus ir kasdenybėje. Tačiau ramus, savimi pasitikintis ir kontroliuojantis situaciją vairuotojas yra būtent tai, ko jos labiausiai trokšta ir tikisi.

Gėlės

31. Rašytojas Vladimiras Nabokovas kažkada sakė: „gyvenimas yra vienas didelis netikėtumas“. Bet moterims reikia ir mažesnių netikėtumų. Taigi, pasiųskite jai dovanų, gėlių, meilės laiškų, pabučiuokite ją per sakinio vidurį. Ji pavirs modelinu Jūsų rankose.
32. Pirmą kartą susipykote? Atsitraukite truputį. Pasakykite jai, kad suprantate, kaip ir kodėl ji jaučiasi, ir tai jokiu būdu nebuvo tai, ko Jūs norėjote. Moterims patinka, kai joms atleidžiama ir jos yra suprastos.
33. Dar kartą susitikite (ji galbūt netgi pati imsis iniciatyvos). Ir tada veskitės ją namo ir virskite į lovą kaip du begemotai.
34. Pirmasis seksas turi būti paprastas ir be eksperimentų: nereikia užsiimti gimnastika, kai myliesi su nauja mergina. Vėliau parodysite jai, iš ko Jūs pagamintas. Paskaitykite jai ką nors garsiai lovoje. Tai seksualiau nei pornografija.
35. Nepamirškite dar kartą jai pasakyti, kad ji yra graži.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją