Aktorė, retorikos meistrė Adrija Čepaitė yra subūrusi nemenką „kvėpuotojų“ būrį, kurie vertina ir jaučia kvėpavimo praktikų naudą savo pačių gyvenime. Pati A. Čepaitė kvėpavimo praktikoms laiko skiria kiekvieną dieną bei nuolat gilina žinias, kuriomis mielai dalijasi su kitais. 

Kviečiame susipažinti su jos kvėpavimo sesija, soma kvėpavimu pradedantiesiems, kuris, kaip teigia A. Čepaitė, yra patikrintas laiko, o šiuo kvėpavimu su dalyviais moteris dalijasi jau pusantrų metų.

Moters teigimu, praktikos nauda pajuntama jau po pusmečio, nes pagerėja kraujo spaudimas, miegas, netgi žarnyno peristaltika, taip pat nebešąla galūnės. Galiausiai, žmonės mentaliai ir emociškai nurimsta, geba emocijas valdyti, stebėti ir paleisti.  Emocijos nebevaldo gyvenimo. Netgi ilgainiui įmanoma pakeisti savo ateitį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją