D. Coulthardas jau birželio 2 d.dalyvaus virtualiame pokalbyje inovacijų konferencijoje LOGIN. „Delfi Plius“ turėjo unikalią galimybę pasikalbinti buvusį lenktynininką ir sužinoti, kuo jis dabar gyvena ir ką mano apie šiuolaikines technologijas „Formulėje-1“ (F1).

Ilgisi to jausmo, tarsi būti ant ašmenų

D. Coulthardas interviu davė per nuotolį, iš saulėtojo Monako, kuriame gyvena jau dvidešimt šešerius metus. Čia taip pat vyksta daug žiūrovų pritraukiančios F1 lenktynės. Jų buvęs lenktynininkas Monake teigia labai laukiantis, nes trasos mažoje kunigaikštystėje nėra lengvos, tad gatvės lenktynės suteikia išties gerų įspūdžių ir adrenalino. Net ir stebintiems iš šalies.

Praėjo jau trylika metų, kai Davidas baigė savo, kaip F1 lenktynininko, karjerą. Paklaustas, ko ilgisi iš tų laikų, D. Coulthardas šypsosi:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)