Vargu ar esate girdėję „The Family International“ pavadinimą, mat dėl įvairių sekso ir pedofilijos skandalų ši sekta ne kartą jį keitė. Originalus sektos pavadinimas – „Children of God“. Sekta buvo įkurta siekiant atsiriboti nuo „normaliųjų“: asmenų, kurie turėjo darbus, rūpinosi rytojumi. Juk rytojus turėjo neateiti – sektantai laukė apokalipsės.

Šioje sektoje užaugo net du garsūs Holivudo aktoriai, kurie išdrįso pasidalinti savo išgyvenimais bendruomenėje, kurioje vaikai buvo matomi kaip sekso objektai. Šie aktoriai – Džokerio vaidmenį atlikęs Joaquinas Phoenixas ir „San Francisko raganų“ aktorė Rose McGowan.

Dalis šios krikščioniškos pakraipos sektos narių, pavyzdžiui, jaunasis M. Youngas, net nežinojo, kad jų grupę FTB laiko sekta, o jų lyderis yra ieškomas teisėsaugos.

„Antisistemininkai“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)