Praeitą pusmetį suskaičiavau 37 vykusius įvairaus turinio serialus. Šis pusmetis – dar 85 serialai, kuriuos verta pamatyti. Idant tai yra nenormalūs kiekiai normaliems žmonėms, pabandžiau sutvarkyti, sugrupuoti ir pasiūlyti jums tik geriausius serialus iš kiekvienos turinio grupės. Jei serialai bus matyti ar nesudomins – žiūrėkite VISŲ rekomenduojamų serialų diagramą, o taip pat pažiūrėkit, ar nepraleidot ko nors verto dėmesio pirmajame 2022 pusmetyje.

Jaunimo serialai ir animacija

„Cyberpunk: Edgerunners“ („Kiberpankas: bėgantys skustuvo ašmenimis“), „Netflix“

Labai simpatiškas anime pagal žaidimą. Iki meistriškojo LOL „Arcane“ netempia, bet tik vos vos. Bet... filmo „Blade Runner“ („Bėgantys skustuvo ašmenimis“) atmosfera, labai gyvi dialogai, netipiškas animavimas, geras OST (original soundtrack – garso takelis) ir kažkas „Daft Punkiško“ tuose nereikšminguose, bet tokiuose emocijas paišančiuose jausminguose intarpuose, kurie nepasakoja istorijos ir nėra veiksmo dalis, bet kuria emocijas; kaip kokie muzikiniai klipai filmo viduje. P. S. pradedu svajoti ir apie kai kurių dar labiau išprotėjusių žaidimų ekranizacijas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją