„Negarbingi šunsnukiai“, – diagnozavo Tarantinas, užmetęs akį į mikroskopą, kuriais dabar pasikliaujama net labiau negu horoskopais, ir išvydęs nekuklų būrelį kraujo ištroškusių koronavirusų. Tada, kruoščiai nusiplovęs rankas, ėmė žiovaudamas skaityti būsimo perdirbinio scenarijų. Netrukus gyvai susidomėjo, sužinojęs, kad kolūkio pirmininką vaidins pats Ramūnas K. Žinoma, jis, kad nebūtų nušautas, kaip atsitiko Donatui B., vilkės neperšaunamą liemenę ir su Velnio nuotaka po pažastim (puikus būsimas Agnės Š. vaidmuo!) sieks antros kadencijos, nors opozicinis Gabrielius įtaria jį visokiausiais piktais kėslais.

Filmavimas bus tikrai nelengvas, nes ilgesniam laikui užsidarę tarp keturių sienų virsta net ąžuolai. Antai jau sklando gandas, kad įpratęs plačiai (po Briuselį) ir aukštai (po padanges) skrajoti nušalintasis prezidentas, europarlamentaras, žmogus, artimas imperatoriui (paties Putino kviestas virš Maskvos raityti pavojingas mirties kilpas), vos nutūpęs ant žemės, po ilgesnio namų arešto staiga palūžo – prikūlė žmoną ir atgulė į ligoninę, nors turėtų būti lyg ir atvirkščiai...

Kiti, mažesnio kalibro politikai, irgi nevengia nusikalstamos veiklos. Štai Aušrinė Armonaitė, panašu, įjunko į narkotines medžiagas, nes viliojančiai liberaliai merkia akį ir gudriai klausia: „Kaip atrodytų Lietuva, kurioje legali kanapė?“ Savo ruožtu Veryga nesiliauja neleistinais būdais gąsdinęs ir prievartavęs medikų, o Skvernelis, iš nežinia kur prasimanęs keletą papildomų milijardų, griebėsi korupcijos – gelbsti vien stambiuosius raguočius, t. y. užsimaskavusius piniguočius. Seimo nariai nesiskubina jo korupcinės veiklos užkardyti, nes labiau yra susirūpinę, kaip žiauriai karantinas pakoregavo jų grožio procedūrų planus.

Kol Lietuvoje užsiimama visokiais niekais, įžvalgūs ukrainiečiai suėmė patį Šaitanovą!!! Šis generolas buvo dvigubas agentas ir dirbo Rusijos saugumui, bet neabejojama, kad kasinėjant valstybės daržą bus rasta ir daugiau kurmių.

Tačiau pasitaiko ne tik didvyriškų, bet ir tragikomiškų istorijų. Į Šiaurės Korėjoją koronavirusas nė nosies nekyštelėjo, bet pasiligojo pats Kim Jong Unas! O iš Vokietijos pabėgus tūkstančiams Rytų europiečių, ekonomika ėmė taip smarkiai buksuoti, kad svarstoma įvesti 1000 eurų premiją „Pasilik čia!“ Akivaizdu, kad sienoms atsidarius, lietuviai išdums ten. O per klaidą pasilikusieji čia gyvens ne tik be grikių, bet ir be kavos bei bananų.

Teisingai sakoma, o nauji radiniai tą patvirtina, kad net neandertaliečiai buvo kur kas protingesni už mus...

Tiesiai iš filmavimo aikštelės