Išeik į pliusą

Gyvename vartojimo amžiuje ir neretai pasiklystame tarp pasiūlos ir pasirinkimų, kurie lydi mus kiekvieną dieną. Specialiame Delfi Plius projekte „Išeik į pliusą“ rasite naudingų patarimų apie pirkinius ir paslaugas, gudrybių, kaip pasilengvinti buitį ar net sutaupyti, bei pamokančių istorijų iš gyvenimo, kad netektų kartoti kitų klaidų.

Skaitydami maisto produktų etiketes jaučiatės tarsi džiunglėse? Dietistė paaiškino, ko vengti labiausiai

...

Asociatyvioji nuotr. / Dalia Lenkutienė
Asociatyvioji nuotr. / Dalia Lenkutienė
Šaltinis: Vida Press / asmeninio albumo nuotr.
2022 m. spalio 6 d. 07:19 Dalia Daškevičiūtė

Mūsų sveikata didele dalimi priklauso nuo to, kaip gyvename ir kaip maitinamės. Ir nors maisto produktų bei informacijos apie sveikatai palankią mitybą begalė, šiuolaikinis žmogus, rinkdamasis produktus parduotuvėje, kartais jaučiasi tarsi džiunglėse – tai ką galiausiai valgyti, kas – sveika, o ką vertėtų apeiti lanku? Apie tai, kaip vertinti maisto produktų etiketes, pasakoja asmens sveikatos priežiūros specialistė, dietistė Dalia Lenkutienė. Ji pabrėžia, kad bijoti absoliučiai visų maisto priedų nėra pagrindo, ir paaiškina, į kokias sudedamąsias dalis atsižvelgti, norint išvengti sveikatos sutrikimų.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(4 žmonės įvertino)
4.7500

Susiję straipsniai