Išeik į pliusą

Gyvename vartojimo amžiuje ir neretai pasiklystame tarp pasiūlos ir pasirinkimų, kurie lydi mus kiekvieną dieną. Specialiame Delfi Plius projekte „Išeik į pliusą“ rasite naudingų patarimų apie pirkinius ir paslaugas, gudrybių, kaip pasilengvinti buitį ar net sutaupyti, bei pamokančių istorijų iš gyvenimo, kad netektų kartoti kitų klaidų.

Padavėjai atskleidė kavinių triukus ir paslaptis: kokių patiekalų geriau neužsisakinėti ir kaip suprasti, kad jus mausto

6

Pora kavinėje
Pora kavinėje
Šaltinis: Shutterstock
2022 m. rugsėjo 29 d. 22:44 Jurga Grigienė

Ne paslaptis, kad kylant kainoms dažnas mūsų apsilankymus kavinėse ir restoranuose retiname. O jei nusprendžiame apsilankyti, atidžiai žiūrime, ar maisto kaina atitinka kokybę ir įstaigos nebando sutaupyti mūsų sąskaita. Apie tokius jų triukus atvirai pasakoja anonimais panorę likti padavėjai.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(82 žmonės įvertino)
4.0610

Susiję straipsniai