Daugeliu atžvilgių žmogaus sveikatą lemia žvaigždės, planetų padėtis pagal gimimo datą. Kai kurie kosmoso kūnai suteikia didžiulį energijos potencialą, o kai kurie Zodiako ženklai turi dėti didesnes pastangas, kad išlaikytų formą, kad būtų sveiki ir energingi. Tačiau visi žmonės turi tą patį bendrą bruožą: nepriklausomai nuo gimimo metu jam kosmoso suteikto potencialo, turi gebėti tinkamai juo pasinaudoti, neiššvaistyti dangaus suteiktų galimybių. Sveikata, nors ir priklauso nuo daugelio aplinkybių, vis tiek didele dalimi priklauso nuo pačių žmonių. Žvaigždės – tai tik orientyras, į ką reikėtų labiausiai atkreipti dėmesį.

Sveikatos horoskopas pagal Zodiako ženklus perspėja ir padeda nukreipti savo pačių energiją bei mintis teisinga linkme, nurodo galimas silpnąsias vietas ir pateikia rekomendacijų, kaip išvengti problemų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)