Šioje publikacijos dalyje rasite informaciją apie Aviną, Jautį, Dvynius, Vėžį, Liūtą ir Mergelę. Tai yra ištrauka iš „Delfi Plius“ autorės Sniegės Pilypienės knygos „Išskirtiniai horoskopai“. Su likusiais šešiais Zodiako ženklais susipažinsite antroje publikacijos dalyje.

Avinas (kovo 21–balandžio 20)

Šio ženklo atstovai visada pretenduoja būti lyderiais. Tiesa, ne visiems pavyksta tai padaryti, bet siekia tikslo tiesiai „smūgiu į galvą“. Jauni vyrai – drąsūs, pasirengę paimti ginklą į rankas ir nušluoti nuo žemės paviršiaus visus priešus. Jiems būdingas jaunatviškas maksimalizmas ir perdėtas pasitikėjimas savimi. Panašu, kad dėl to vėliau tenka ir karčiai nusivilti bei patirti nesėkmių asmeniniame gyvenime. Nepaisant to, linkę pasitikėti žmonėmis. Profesinėje veikloje būna sėkmingi, kūrybiški, nestokoja idėjų. O šeiminiame gyvenime šio ženklo vyras paprastai tampa šeimos galva, maitintoju. Jis neblogai uždirba, mėgsta pamaloninti įspūdingomis dovanomis savo mylimą moterį.

Susidūręs su nesėkmėmis šio ženklo vyras...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją