Esu porą kartų susapnavęs ateitį. Nieko didingo; nei karų, nei pasaulį keičiančių įvykių. Visiškai paprastą ir buitinę savo paties gyvenimo atkarpą, kuri plius minus išsipildė. Dar būna Deja Vu, kai gali kelias sekundes papasakoti į priekį kas bus, nes atrodo, kad tai ne bus, o buvo. Psichologai ir psichiatrai turi tam įvairių mandrų pavadinimų ir sako, kad reikia daugiau miegot ir mažiau streso. Tačiau „kita pusė“: religinės bendrijos, sektos ar sąmokslų teorijų entuziastai, irgi noriai renka „pasitvirtinusius“ ateities spėjimus ar kitus „burtus“. 

Aš nevertinsiu viso to nei neigiamai, nei teigiamai. Tiesiog papasakosiu jums apie didžiausius žinomus pranašautojus ir jų pranašystes. O jūs atsirinkit, kur čia tiesa, o kur melas. Arba tiesiog, kaip ir aš, patenkinkit savo smalsumą ir ramiai laukit savo neišpranašautos ateities.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)