Palaikė intymius santykius ir su nepilnametėmis

1932 metais lapkričio 8 dieną Kremliuje švenčiant Spalio revoliucijos metines, susirinkusieji atkreipė dėmesį, kad Nadežda Alilujeva buvo labai išbalusi ir tylėjo. Bet jos liūdesį nurašė migrenai. Stalinas, kaip visada, „nepastebėjo“ žmonos. Jis sakė tostus, juokavo ir atvirai flirtavo su kitomis moterimis.

„Prasidėjus vaišėms, Stalinas šnekučiavo su greta sėdinčia moterimi. Nadežda sėdėjo priešais ir taip pat gyvai kalbėjo su savo kaimyne, nekreipdama į juos dėmesio. Paskui, grįžtelėjusi į jų pusę, garsiai pasakė kažką kandaus. Stalinas, nepasukdamas galvos, taip pat garsiai tėškė: „Kvailė!“ . Nadežda susigūžė ir nutilo. Dalyvavęs pobūvyje V. Molotovas matė, kaip Stalinas mėtė sumaigytus duonos kamuoliukus į Alilujevą, bet ji nereagavo. Tada Salinas grubiai riktelėjo: „Ei, ko negeri, išgerk“. Aš tau ne „ei“, – atšovė ji ir pašokusi nuo kėdės išbėgo, apsipylusi ašaromis“, – pasakojo istorikas Borisas Ilizarovas „TV Center“.

Anot jo, Alilujevą atrado verkiančią kamputyje Molotovo žmona ir Nadeždos draugė Polina Žemčužina. Moteris ilgai ją ramino, švelniai glostė, bet Nadežda jau žinojo, ką darys toliau...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)