Visi atsakymai apie kepsnines ir tinkamą mėsą: kaip išsirinkti, ant ko kepti, ir ar reikia marinuoti?

...

Visi atsakymai apie kepsnines ir tinkamą mėsą: kaip išsirinkti, ant ko kepti, ir ar reikia marinuoti?
Šaltinis: Shutterstock
2023 m. gegužės 25 d. 15:54 Liga Stirna, delfi.lv
Visi atsakymai apie kepsnin... 0:00 0:00

Būkime paprasti ir pakalbėkime apie patį paprasčiausią kepimą ant grotelių be prabangių prietaisų, brangių rinktinės mėsos gabaliukų ir kitų įmantrybių. Žinoma, nėra nieko blogo, jei įsigysite brangią kepsninę už keturženklę sumą, tačiau nereikia gėdytis ir tuo atveju, jei jūsų įrenginys kainuos vos keliasdešimt eurų. Panaši situacija ir su mėsa: galite užsisakyti šašlyką iš Naujosios Zelandijos ėrienos, tačiau prekybos centre šalia namų galite įsigyti ir vištienos filė. Svarbiausia viską daryti teisingai, nes galite sudeginti brangią kepsninę ir sugadinti gerą mėsą.

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(4 žmonės įvertino)
2.0000

Susiję straipsniai