Rusijai vadovauja klinikinis psichopatas?

Kad su Putinu kažkas ne taip, galima stebėti pastaruosius mėnesius. Kai jis neturi už ko įsitverti, tada nervingai perrenka dokumentus. „Ne taip ir seniai filmavimo kameros užfiksavo, kaip Putinas per forumą „Rusija kviečia“ nei iš šio, nei iš to ėmė vartyti ir maigyti kairiąja ranka oranžinės spalvos tuščią aplanką, gulėjusį ant stalo. Be to pastebėta, kad Putinas vis dažniau bando laikyti ranką po stalu, suimti abi rankas arba slėpti kišenėje. Visi šie ženklai išduoda, kad žmogus gali sirgti Parkinsono liga“, – sakė profesorius Valerijus Solovejus interviu radijo stočiai „Echo Moskvi“ („Maskvos aidas“).

Profesoriaus tvirtinimu, tokiu būdu, ištikus priepuoliui, Putinas nevalingai stengiasi paslėpti drebančias galūnes ir skausmingus pojūčius prieš kamerą.

Štai kas rašoma apie Parkinsono ligą vienoje iš „Google“ rastų svetainių: „Parkinsono liga gali atsirasti dėl atitinkamų galvos smegenų veiklos pakitimų. Ji paveikia galvos smegenis ir centrinę nervų sistemą, ypač tas jos dalis, kurios kontroliuoja judesius. Dažnai ligonius apima ir nerimo jausmas. Psichozė paprastai pasireiškia vėlesniais ligos vystymosi etapais ir ištinka maždaug vieną iš trijų Parkinsono liga sergančių pacientų. Ligoniai dažniausiai patiria regos haliucinacijų, tačiau pasitaiko, kad girdi arba junta tai, ko iš tiesų nėra. Šios ligos išgydyti neįmanoma, o ilgainiui ji tik progresuoja. Be to neretai ligą lydi psichiniai sutrikimai, mažėja protiniai gebėjimai ir atsiranda nuolatinė depresija.“

„Gali būti, kad Rusijai vadovauja klinikinis psichopatas“, – svarstė profesorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)