2012 metais Lietuvos pramogų pasaulio padangę nustebino netikėta žinia – šokių projekte atlikėjas Donatas Baumila ir profesionali šokėja Rasa Židonytė besisukdami ant parketo atrado aistrą be tik šokiui, bet ir vienas kitam. Bėda ta, kad tiek Donatas, tiek Rasa buvo įsipareigoję kitiems. Nutraukę santykius mėgino statyti savo namus, tačiau netrukus viskas sugriuvo – Donatas grįžo į šeimą. Ir tai tik venas iš pavyzdžių, įrodančių, kad neištikimybė – nėra neišgyvenama tragedija.

Santykių ekspertas Darius Ražauskas papasakojo, kad santuoką galima ne tik suklijuoti, bet ir paversti ją tvirtesne. „Po lūžio žmogus gali pasirinkti dvi pozicijas: aukos arba mokinio. atsidūrę mokinio padėtyje užduodame sau klausimą – kaip tą blogo įvykio skausmą, neviltį ir visas negatyvias emocijas galima panaudoti savęs keitimui, studijavimui, tobulėjimui, savivertės auginimui ir atsitiesimui? Kiekvienas turi šansą išeiti iš tos situacijos kaip nugalėtojas“, – įsitikinęs pašnekovas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)