Buvusio JAV prezidento nepavadinsi neveikliu. Net ir dabar, išmuštas iš sosto, jis kuria socialinę platformą, kurioje jam reikštis netrukdytų „Big Tech“, valdančios kitus socialinius tinklus. Daugiau nei 200 000 žinučių per prezidentavimo laikotarpį išsiuntęs Donaldas Trumpas labai supyko, kai 2021-ųjų metų sausio 9 d „Twitter“ uždarė jo paskyrą. Kadangi neilgai trukus iš savo „eterio“ Donaldą Trumpą išgrūdo „Facebook“, „Reddit“, „Snapchat“ ir „Twitch“, o „Google“ išvis išėmė iš savo parduotuvės „laisvos šnekos“ programėlę „Parler“, taip pamėgtą šiojo fanų, akivaizdu, jog jis neteko savo platformų, kuriose galėtų bendrauti su sau artimais žmonėmis.

Juk kadaise DT „metė“ tradicinę žiniasklaidą, rėkdamas apie „fake news“, būtent dėl „cenzūros“, kuria jis žiniasklaidą kaltino. Taip įgyvendino siekį kreiptis į savo rinkėjus tiesiogiai. O dabar jam tai uždraudė ir naujoji žiniasklaida. Todėl jis kuria savo, nevaržomą ir necenzūruojamą, socialinį tinklą. Nors jau dabar „Truth Social“ garsėja skandalingu DI (dirbtinio intelekto) diegimu ir bandymu reguliuoti pasisakyti norinčiųjų scenarijus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją