Kodėl jie tapo aguoniniais?

Pabendrauti ir pasidalyti prisiminimais pažadėjo buvęs Dainavos policijos komisariato kriminalinės policijos darbuotojas Vladas Krivickas. Akis į akį su juo dar nebuvome bendravę, tad mūsų susitikimo vieta pradžioje tapo jo dabartinė darbovietė – tame pačiame Dainavos rajone jau beveik du dešimtmečius veikianti milžiniška „Maximos“ parduotuvė. 

Ramaus veido pašnekovas, įpusėjęs šeštąją dešimtį, šypsojosi žvelgdamas tiesiai į akis ir tvirtai paspaudė ranką. Vienoje parduotuvės kavinių prisėdome prisiminti tamsiausių Dainavos rajono kriminalinių reikalų. Net ir praėjus daugeliui metų V. Krivickas tvirtai įsitikinęs, kad buvo laikai, kai Dainavos policijoje dirbo patys kiečiausi miesto „operai“, kurie nė trupučio nebijojo sulaikyti galvas kėlusių miesto gaujų lyderių ir eilinių narių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją