aA
Mikniškių kepykloje yra ir gamybiniai duonminkiai (dar nuo tarybinių ūkių laikų) ir dujinė viryklė „Siemens“, ir elektrinė viryklė. Bet šiandien Marija kepa ruginę duoną tikroje rusiškoje krosnyje, kuri čia atranda vietą tarp įvairiausių šiuolaikinių prietaisų. Šis procesas sudėtingas, reikalaujantis daug darbo ir atidos: kol krosnis kaista, ją reikia įdėmiai stebėti ir nesiblaškyti. Tačiau šiandien Marija šios taisyklės nepaiso ir daro išimtį, kad galėtų paaiškinti „Delfi“ korespondentui, kaip jai pavyko įgusti prie krosnies ir išmokti kepti tokius kvapnius duonos kepalus.
Mikniškes, duona
Mikniškes, duona
© DELFI
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(0 žmonių įvertino)
0
Gabrielė Grinkaitė | D+

Norite atsikratyti celiulito – teks nusiimti rožinius akinius: gydytoja išvardijo veiksmingiausius būdus

Negalvokite, kad celiulitas kankina jus vienintelę. Pasirodo, su juo susiduria net iki 90 proc....

Edita Rouge | D+

Mėnesiai pagal zoroastrą: ką reiškia kiekvienas iš jų vienoje seniausių religijų

Zoroastriečiai garbina ugnį. Pagal juos metai prasideda pavasario lygiadienį – kai grįžta...

Aušra Prasauskaitė | D+

Dalia Ibelhauptaitė – mergaitė iš Žirmūnų, pasiekusi didžiausių aukštumų: tikriausiai esu vienintelis žmogus pasaulyje, kuris Jude Law nedavė darbo (102)

Delfi Plius pradeda unikalų istorijų ciklą „Išskirtinės moterys", kuriame iš viso bus net 10...

Greta Talat | D+

Garsi dekoro specialistė pataria: pavasariškos stalo puošimo idėjos ir bazinės taisyklės, kad niekada neprašautumėte

Pavasarį atbunda ne tik noras dar labiau puoselėti savo namų aplinką, bet ir į stalo dekorą...

Modesta Meškė | D+

Dėl didelio cholesterolio kiekio kraujyje – mitybos specialistės perspėjimas: paaiškino, ką darote ne taip (8)

Ar tiksliai žinote, ką reikėtų valgyti, jei yra padidėjęs cholesterolio kiekis kraujyje ar...

Dailius Dargis | D+

Vienas drastiškiausių 90-ųjų nusikaltimų: Vilniaus bomberis prakalbo apie visą Lietuvą šokiravusį bankininko nužudymą, kuris tapo jo „vizitine kortele“

Šis garsiausio Lietuvos samdomo žudiko Valerijaus Januškevičiaus – Vilniaus bomberio pasakojimas...

Bačiulis ir Ramanauskas | D+

B&R S03 E10 Atsakymai į Patronų klausimus. III dalis 2021 03 07 (1)

Laidos ištrauką rasite ČIA .

The Economist | D+

To nepavyko padaryti nei Obamai, nei Trumpui – ar Bidenas išves JAV iš Artimųjų Rytų?

Du buvę prezidentai manė, kad Amerika pernelyg kišasi į Artimuosius Rytus – tačiau Artimieji...

Žinių radijas | D+

Pokalbis su Nijole Oželyte: kada tampi iš tiesų laisvas?

Pokalbis su aktore, politike, Nepriklausomybės akto signatare Nijole Oželyte.

Lina Širvinskienė | D+

5 sėkmingo darbo pokalbio taisyklės: jei vienos nepaisysite, net gavę darbą ilgai nesidžiaugsite pataria Lietuvos TOP darbdaviai

Ką darbdaviai iš tiesų nori sužinoti, klausdami apie jūsų laisvalaikį? Kokias savo savybes...

Rimas Šapauskas | D+

Rimas ir kunigas. Pokalbis su Valdemar Lisovski apie religinę misiją Norvegijoje – ar tikrai visko turintiems norvegams nereikia Dievo?

Iš kur kyla gandai, stereotipai ir nesusikalbėjimas? Dažniausiai – iš nežinojimo. Ar tikrai...

The Economist | D+

Bolivudo apgultis: Indijos filmų pramonei pavojų kelia net dvi tuo pačiu metu vykstančios epidemijos

Sakoma, kad Indijos svajonės gimsta Bolivude. Tačiau šiuo metu filmų kūrėjai mąsto ne apie...