Turtuolius visiškai tenkina santuoka per atstumą

Rusų oligarchų žmonoms Prancūzija, Monakas, Italija tapo kone antraisiais namais. Neretai jos ten praleidžia daugiau laiko nei savo gimtojoje Rubliovkoje. Ne, oligarchai nesiskiria su savo žmonomis ir turtais, bet, norėdami gauti taip branginamą laisvę ir atsipūsti nuo antrųjų pusių, atrado mažiau skausmingą būdą. Ir naujas, ir senas, ir nusibodusias, ir mylimas žmonas oligarchai ištremia kartu su vaikais, augintiniais, tarnaitėmis ir garderobais. Vienintelė žmonų paguoda, kad savo tremties vietą jos gali pasirinkti pagal pageidavimą: Nicą, Siciliją, Sen Tropezą ar Monaką.

Marina Polovinkina – oligarcho žmona. Dviejų vaikų motina. Kai vyras iškėlė laikinos tremties klausimą, Marina nusprendė išmesti inkarą Prancūzijos Sen Tropezo miestelyje.

„Pirmą kartą čia atvykau 1996 metais, taip ir likau. Kai pirmą kartą pamačiau Sen Tropezą, vos neapalpau iš nuostabos. Tiesiog viskas labai pakerėjo“, – pasakojo Marina portalui paparazzi.ru.

Prie žydrųjų Viduržemio jūros krantų Marina praleidžia trečdalį metų. Jai dar pasisekė, nes kai kuriuos Rubliovkos turtuolius visiškai tenkina santuoka per atstumą 365 dienas per metus.

„Mes turime du vaikus, tai viskas prasideda gegužės pabaigoje, kai baigiasi mokslo metai. Bet, kadangi mano dukrelė mokosi prancūzų mokykloje, tai dar kiek laiko užsitęsia mokslai. Bet po to atvažiuojame čia ir būname beveik iki rugsėjo pirmosios“, – sako turtuolio sutuoktinė.

Kol Marina auklėja vaikus prancūziška dvasia, šeimos galva gyvena įprastą gyvenimą Maskvoje. Pagrindinis vyro pasiteisinimas – biuro negali perkelti iš Maskvos prie Viduržemio jūros. Bet šis pretekstas ir pasiteisinimas bene populiariausias tarp oligarchų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)