Nuo seno mano šeimoje šašlykams naudojama kiaulienos sprandinė arba nugarinė. Pirmoji riebesnė, bet ne per daug, todėl kepdama neišdžiūsta. Šašlykus kepdama vien sau, paprastai naudoju kad ir sausesnę, bet nugarinę, nes nesu didelė riebaliukų gerbėja. Mėsą mėgstu palikti marinuotis bent 12 valandų: labai patogu pasiruošti iš vakaro, prieš miegą, kad kitos dienos vakarą, po darbo, ji būtų tinkamai pasimarinavusi. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją