Kai jos, kaip kosmetologės, akiratyje atsirado odos genetikos dėmuo, viskas tarsi stojo į vietas. „Juk iš kraujo kvapo, spalvos ar konsistencijos nesprendžiame, ar žmogui reikia gydymo antibiotikais. Tam atliekamas laboratorinis tyrimas. Modernūs aparatai ar profesionalo akis įvertina laikiną odos būklę konkrečiu momentu, o DNR tyrimas nustato nekintantį odos kodą, įgimtas savybes, tam tikras genų variacijas ir jų lemtą polinkį lėtesniems ar spartesniems senėjimo procesams“, – pasakoja R. Bliujūtė.

Ji atkreipia dėmesį, kad 86 proc. moterų kenčia dėl odos problemų bei priešlaikinio senėjimo sukeltų pokyčių, nes jų naudojami produktai neatitinka odos DNR savybių.

„Natūralu, kad vienas sprendimas visiems tikti negali“, – sako R. Bliujūtė. Asmeninę pažintį su Belgijoje gyvenančia dermatologijos mokslų daktare, personalizuotos veido odos priežiūros produktų linijos, visiškai pritaikytos asmeniniams poreikiams, atsižvelgiant į odos DNR ir gyvenimo būdo savybes, įkūrėja Barbara Geusens ji vadina lemtinga.

„Sukurti savo prekinį ženklą Barbarą motyvavo asmeninė patirtis – sunki kova su akne, nesėkmingos tinkamų produktų paieškos bei nuviliantys naudojamų produktų rezultatai. Jos mokslinių tyrimų varikliu tapo žinios ir stiprus įsitikinimas, kad kiekviena oda individuali“, – pasakoja R. Bliujūtė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)