Patrauklūs laisvės pojūčiu tie Nyderlandai, tas Amsterdamas. Su tuo narkotikų prieinamumu, raudonųjų žibintų kvartalais, erotikos teatrais. Viename Amsterdamo erotikos teatre mane, kiek pamenu, labai negeri jausmai ištiko. Pažiūrėjome smagiai daug nepadorių numerių. Bet labiausiai sukrėtė ir man labai gaila buvo vyriškio, kuris scenoje mylėjosi su moterimi. Šou truko visą dieną nuo pietų iki vėlyvo vakaro. Aš ir kiti japonai turistai mintyse skaičiavome, kiek kartų per dieną jis turėjo rodyti entuziazmą. Kas valandą ar kas dvi? Tiksliai nepasakysiu... Visiems vyrams labai gaila buvo to vaikino. Partnerė nuoga ir daili, bet kiek galima?! Kiaurą dieną ir dar scenoje?! Vyriškai auditorijos daliai tai buvo didelė paslaptis ir juodas pavydas. O gal jis valgė specialius čiulpinukus? 

Nyderlandai yra lyg pavyzdys mūsų liberaliausiai visuomenės daliai. Atrodė, kad taip ir yra – liberalus rojus tie Nyderlandai. Galima gyventi gražiai, važinėti dviračiu visiškai atsipalaidavus ir netgi mokant mokesčius už visas šitas tamsiausias žmonijos blogo elgesio puses. O ir turistams Amsterdamo blogis yra patrauklus. Tiesiog pasivaikščioti ir pažiūrėti yra įdomu. Tačiau šiame amžiuje išlindo yla iš maišo. Pays olandai šiurpsta, kad tapo narkovalstybe.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)