aA
Mano požiūris į maistą – sudėtingas. Ir jis prasideda nuo to, kad vengiu, kiek įmanydamas prekybos centrų. Mažose specializuotuose maisto krautuvėse perku sūrius ir mėsą, einu į turgų žuvų, daržovių ir vaisių, važiuoju tiesiai pas ūkininkus alyvuogių aliejaus ir vyno. Duona – tik iš kepyklos. Žinoma, toks maisto pirkimas reikalauja laiko. Kita vertus, žinodamas, kad eikvoji laiką gero maisto paieškoms, stengiesi tai daryti teisingai. Teisingai išsirinkti, teisingai pirkti, bendrauti su maisto gamintojais ir pardavėjais.
Paulius Jurkevičius
Paulius Jurkevičius
© Asmeninins albumas
www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(17 žmonių įvertino)
4.4706
Dvi Tylos | D+

Kai karštis varo iš proto: gaivūs ledų, salotų ir naminio limonado receptai (3)

„Sąmoninga mityba yra meilės išraiška, pasirinkimas gyventi pilniau. Gyvenime maistas, kaip ir...

Simonology | D+

Kaip ugdyti emocinį intelektą: prireiks ir tokių emocijų, kurių bijome (4)

Įvairūs verslo tyrimo šaltiniai, tokie kaip Alliedmarketresearch.com, MarketsandMarkets,...

Roma Macijauskaitė | D+

Jau 10 metų Turkijoje gyvenanti psichologė Sigita: lietuvės tvirtesnės už pietietes, o vyrams yra ko pasimokyti iš turkų (3)

Gyvendama Turkijoje Sigita Dabulskytė konsultuoja tiek turkus, tiek nuotoliniu būdu – lietuvius....

Sniego pilys | D+

Pirmoji Sovietų Sąjungos ponia: Kremliaus matronos jos neapkentė, Nancy Reagan bijojo, o Margaret Thatcher gerbė (3)

„Per šešiasdešimt dienų mudu nė akimirkai nebuvome išsiskyrę Miunsterio klinikoje, kartu ir...

Modesta Meškė | D+

Profesorius Eugenijus Skerstonas išaiškino vyrams, kaip reikėtų vilkėti šortus: sužinoję šias taisykles niekada nesuklysite (11)

Šiltuoju metų laiku pasirinkus vilkėti šortus ne vienam vyrui kyla dilema – kokio silueto ir...

Tomas Ramanskas | D+

Šaro Barsa. Tai, ko nerodė per TV. Sudėtinga Barsos savaitė ir išskirtinis Jokubaičio interviu: tokią asmenybę kaip Šaras nėra lengva pakeisti

Barselonos komanda iš Supertaurės turnyro Tenerifėje sugrįžo tuščiomis, tačiau šią savaitę...

Eugenija Grižibauskienė | D+

Solidžiu verslininku tapęs pirmasis Lietuvos blogeris Kirvaitis – apie pirmuosius kompiuterius, praleistas pamokas ir muzikavimą apsimestinėje olandų grupėje (1)

Aldo Kirvaičio su draugais įkurta, globalių finansų rinkoje besidarbuojanti „ Metasite “...

Rūta Lapė | D+

Kasdienybės herojai. „Man-go“ narės Rimos plastinės operacijos, ir kodėl išsiskyrę Radzevičiai dar kartą susituokė

Legendinės grupės „ Man-go “ narė Rima Petrauskytė – apie neseniai atliktas plastines...

Aistė Žebrauskienė | D+

Paskaičiavo, kiek jau permokame už būstą: kaistanti NT rinka slenka link pavojingos ribos (3)

Per metus butų kainos Lietuvoje augo dviženkliu tempu ir pasiekė 18 proc. Lietuvos banko (LB)...

Vytenis Miškinis | D+

Po sovietinio kalėjimo klaipėdietis laisvėje nebeprisitaikė: atėmęs dvi gyvybes pats sulaukė negailestingos lemties

„Nuteisti išimtine mirties bausme“, - tokį nuosprendį 1993 metais išgirdo klaipėdietis...

„Nepatogūs klausimai“ | D+

Nepatogūs klausimai. Svečiuose – Karolina Meschino

Atsakymai į klausimus, kuriuos ne visi išdrįsta užduoti, skamba laidoje „Nepatogūs klausimai“...

Vaida Kurpienė | D+

Ką valgyti? Su Vaida Kurpiene: kaip reikėtų maitintis, kai sergama vėžiu

Šįkart dietistė Vaida Kurpienė atsako į du svarbius klausimus: kaip reikėtų maitintis, jei...