Kelionė

Ši kelionė įvyko dar prieš pandemiją, tačiau pasakojimo pabaigoje apžvelgsiu ir dabartinę situaciją. Kelionę suplanavome prieš dvi dienas. Pasirinkome Ispanijos pietuose esantį miestą Malagą. Pasidomėjome šiuo miestu ir radome labai įdomių faktų, kaip antai, kad tai garsaus tapytojo ir menininko Pablo Picasso gimtasis miestas. Taip pat žymaus Holivudo aktoriaus Antonio Banderaso gimtinė.

Į kelionę leidomės dviese – su draugu išskridome iš Kauno oro uosto. Skrydžio trukmė – apie keturias valandas. Jokio bagažo, tik lengvi kelioniniai krepšiai. Bilieto kaina vienam asmeniui – 80 Eur per abi puses. Viešuoju transportu nusigavome iki mieto centro. Užtrukom 20 min., sumokėję po 6 Eur už asmenį. Visada, kad ir kur vyktume, naudojamės viešuoju transportu, nes taip pigiau ir įdomiau, girdime žmones kalbant įvairiomis kalbomis, kartais sutinkame ir tautiečių. Užmezgus pokalbį galima sužinoti įdomios ir naudingos informacijos, kurios galbūt nepavyko patiems susižinoti prieš vykstant į kelionę. Taip, pavyzdžiui, sužinojome, kad autobusu galima nuvykti į Gibraltarą, esanti dvi valandos kelio nuo Malagos. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją