Šio užsiėmimo metu kūrėme ryšį su savimi, ieškojome džiugių momentų, neramumų, kėlėme klausimus, ieškojome atsakymų ir su Faustos bei grupės pagalba bandėme išnarplioti pavaizduotą meną, lengviau suprasti savo jausmus. Tad šį kartą norėčiau pristatyti šios idėjos sumanytoją ir sužinoti, kas jai yra kūryba, kaip gimė jos užsiėmimai ir kaip kuriamos temos, kurios aktualios jaunam žmogui.

– Kokios mintys / jausmai kilo pirmą kartą apsilankius Antakalnio atvirame jaunimo centreŽalianamis? Galbūt ėjote į kokią veiklą ar tiesiog… pabūti?

– Pirmą kartą atėjau ten 2015 metais su organizacija „Kitas variantas“, kurioje tuo metu savanoriavau. Šiame jaukiame namuke mes šventėme Kalėdas. Antrą kartą atėjau dėl darbo skelbimo, kandidatavau į jaunimo darbuotojos pareigas. Tuomet man netiko siūlomos sąlygos, bet jaukiai pasikalbėjome ir direktorė pakvietė ateiti su kokia noriu veikla. Tad trečią kartą atėjau 2018 metų sausį vesti dailės terapijos užsiėmimą ir užsilikau...

– Kaip atradote „Kūrybinius tyrinėjimus“ bei meno terapiją? Nuo ko viskas prasidėjo?

– Kelias buvo ilgas ir vingiuotas. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją