Tuo tarpu ką daryti Jaučiui, jei patinkantis žmogus nė piršto nepajudina, kad jų santykiai būtų artimesni? Be to, kai kuriems šio ženklo atstovams neduoda ramybės klausimas: „Ką aš darau ne taip?“, į kurį taip pat ras atsakymą šiame horoskope.

Ko gero, ne vienas Dvynių ženklo atstovas galėtų patvirtinti, kad jų romantiškas susižavėjimas ar seksualinis potraukis taip ir neperauga į rimtus ir ilgalaikius santykius. Bet negali suprasti, kodėl?

Dažnas Vėžys taip pat negali suprasti, kodėl myli žmogų, bet nesijaučia laimingas su juo (ja).
„Mūsų santykiuose yra neišsprendžiamų problemų“, – kartą prasitarė man vienas pažįstamas Liūtas. Kokios tos „neišsprendžiamos problemos“ ir kaip jas spręsti, sužinos perskaitę šį horoskopą ne tik šio, bet ir kitų Zodiako ženklų atstovai.

„Jis (ji) nevertina mano pastangų“, – pasipiktinusi Mergelė. Ar tikrai partneriai nevertina gimusiųjų po šiuo Zodiako ženklu pastangų? Atsakymą į šį ir kitus Mergelės klausimus taip pat atrasite šio ženklo atstovams skirtoje dalyje.

Kodėl ne tik šių minėtų, bet ir kai kurių kitų Zodiako ženklų atstovai jaučiasi įkalinti santykiuose arba savo partnerių aukomis, kodėl jais manipuliuojama, su jais žaidžiama, jie išnaudojami? Ką daryti, kad taip nenutiktų? Šiuos ir kitus klausimus išsiaiškinsite perskaitę patarimus, skirtus kiekvienam iš Zodiako ženklų. Šioje publikacijos dalyje rasite informaciją apie Aviną, Jautį, Dvynius, Vėžį, Liūtą ir Mergelę.

Tai yra ištrauka iš „Delfi Plius“ autorės Sniegės Pilypienės knygos „Išskirtiniai horoskopai“ (pirmoji knyga). Su likusiais šešiais Zodiako ženklais susipažinsite antroje publikacijos dalyje.

Avinas (kovo 21–balandžio 20)