Gudrybės, kurios virtuvėje pravers kiekvienam: kada sūdyti omletą ir ką daryti, kad keptos vištos odelė būtų itin traški

...

Kepta višta
Kepta višta
Šaltinis: Shutterstock
2023 m. kovo 27 d. 09:42 dekor.delfi.ee
Gudrybės, kurios virtuvėje ... 0:00 0:00

Gudrybių kulinarijos srityje nebūna per daug. Juk kulinarija – savotiškas mokslas, o kas kartą gaminant galima naujai pritaikyti turimas chemijos ir fizikos žinias. Apie tai netgi rašo knygas. Pvz., Jamesas Kenji Lopezas-Altas parašė knygą „The Food Lab“ („Maisto laboratorija“), o Robertas Wolke – „What Einstein Told His Cook“ („Ką Einsteinas pasakojo savo virėjui“).

Įvertink šį straipsnį
Norėdami tobulėti, suteikiame jums galimybę įvertinti skaitomą DELFI turinį.
(4 žmonės įvertino)
3.5000

Susiję straipsniai