Viskas prasidėjo 1949-taisiais, kai Maskvoje gimė rausvaplaukė mergaitė, kuriai tėvai davė dabar jau pamirštos rusų aktorės vardą „Ala“. Nuo penkerių metų mergaitė, daugiausia mamos pastangom, pradėjo lankyti muzikinę mokyklą ir po 3 valandas kasdien groti pianinu. Gabiam vaikui toks pasiaukojamas darbas užtikrino tinkamą muzikinį išsilavinimą ir jos karjera – tai tiesiog stulbinantis kiekis sėkmingų pasirodymų visos Rusijos, o vėliau ir satelitinių valstybių scenų. Nevardinsiu visų kolektyvų, kuriuose ji dainavo, visų festivalių, kuriuos ji laimėjo, ir visų scenų, kuriose jai plojo. Tai išties įspūdingas sąrašas ir jei įdomu, jis visas išdėtas Vikipedijoje.
Apie jos karjerą verta pradėti pasakoti nuo to momento, kai Ala, po ilgų klajonių po Rusijos kaimelių kultūros namus su koncertais „darbininkų kolektyvams“, pagaliau apsistoja Maskvoje ir pradeda dalyvauti TV filmavimuose. Juk iš esmės Alos Pugačiovos karjeros krikštatėviais reiktų laikyti kelis kompozitorius, kurie pamatė merginos potencialą, ir televiziją, kuri anemiškame tų laikų pramogų versle įsikabino į gyvybingą jauną dainininkę mirtinais gniaužtais. 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)