Tarp jo saugotų asmenų buvo ir nemaža dalis iš Kauno kilusių, jau legendomis tapusių kriminalinio pasaulio autoritetų, – 2013-ųjų sausį už grotų pasodintas, iki šiol ilgametę kalėjimo bausmę Vilniaus pataisos namuose atliekantis garsiosios Agurkinių grupuotės bosu laikomas Saulius Velečka arba tiesiog Agurkas, 2001 metais vieninteliu snaiperio šūviu Vilniuje nukautas 1990-taisiais pagarsėjusios Daškinių gaujos lyderis Remigijus Daškevičius arba tiesiog Daškė. Agurkui patekus už grotų šis apsaugininkas buvo sulaukęs pelningo kvietimo saugoti netgi pagrindinius ir aršiausius to meto Agurkinių konkurentus – Kamuolinių grupuotės vyrus. Tačiau profesionalus apsaugininkas šiuo pasiūlymu nesusižavėjo.

Bene labiausiai šį asmens sargybinį išgarsino iki šiolei nepamirštas, paslapties skraiste apgaubtas ir, deja, policijos galutinai taip ir neištirtas ginkluotas išpuolis. Kadaise jis važiuodamas viename „Audi A8“ automobilyje kartu su Kauno Agurkinių gaujai priskiriamu vyriškiu netikėtai buvo sustabdyti, kai Pakaunės soduose jiems kelią pastojo dviejų kaukėtų samdomų žudikų duetas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)