Tai yra ištrauka iš „Delfi Plius“ autorės Sniegės Pilypienės knygos „Išskirtiniai horoskopai“ (pirmoji knyga).

Įvairios žymės ant žmogaus kūno suteikia galimybę tobulinti savo gebėjimus, būti charizmatiškai ar išskirtinei asmenybei. Žymės laikomos palankiomis ir teigiamomis, išsidėsčiusios ant vyro kūno dešinėje pusėje, o ant moters – kairėje. Šios žymės laikomos bendromis ir, nepriklausomai nuo to, po kurio Zodiako ženklu gimęs žmogus, liudija, kad jo teigiamas ir šviesus energinis laukas, pritraukiantis tokius pat žmones ir apsaugantis nuo piktavalių žmonių, didelių problemų. Tuo tarpu priešingose pusėse (vyrams – kairėje, o moterims – dešinėje) esančios žymės – įspėjimas, kad laukia neigiami gyvenimo pokyčiai ir įvykiai. Aptarsime dar kelis požymius, kuriuos gali turėti ne tik 12 Zodiako ženklų atstovai, bet ir 13-tasis – Gyvatnešio ženklas. 

Įvairūs ženklai ant žmogaus kūno – tai savotiški pranašai, etiketės, liudijančios apie vienos ar kitos problemos (ne)buvimą. Taip pat verta įsidėmėti, kad...

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)