Mada nėra toks snobų reikalas, kaip iš pirmo žvilgsnio gali atrodyti. Be to, kad Milane tapo aišku, jog mados industrija – milžiniškas valstybę išlaikantis mechanizmas, mada yra ir ateities orakulas.

Žingsniuoju Romos Condotti gatve ir „Dolce& Gabbana“ mados namų vitrinoje matau ekstravagantiškais džinsais, milžiniškais nertiniais, šarvuočiais – snikeriais avinčius manekenus. Garderobe chaosas – lyg gatvėje. Ir šachmatų lenta, ir juostos, ir spalvų kakofonija. Pirmiausia klausiu savęs: kas tai – mada vyrams ar moterims? Žinau – nei vyrams, nei moterims. Tai mada – jiems, naujos kartos stiliaus – be lyties nešiotojams. Štai kokia šių metų žinia.

Italijos moterys, kurių gyvenimo esmė yra gundyti, nuo pasaulio mados podiumų nepasitraukė. Tik gundymo forma tapo kitokia, dėl kitų priežasčių verčianti atsigręžti gatvėje. Bet ne visos moterys sugeba atrodyti nevulgarios.

Pirmas drabužis, kuris šįmet be konkurencijos įsikomponavo dailiosios lyties spintoje, dar ir kaip susijęs su šių dienų erotika.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją