Gausų dalyvių būrį pažėrė ne tik Klaipėdos miestas. Dainorėliai atvažiavo iš įvairių Lietuvos kampelių (Kaunas, Šiauliai, Palanga, Kretinga, Utena, Tauragė, Venta). Taip pat sulaukėme svečių iš Rusijos ir Baltarusijos. Visus susirinkusiuosius vienijo meilė dainai, visi kalbėjo ta pačia – muzikos kalba.

Pirmą dieną konkurse net šešiose amžiaus kategorijose varžėsi solistai. Antrą dieną savo dainomis mus džiugino suvažiavę kolektyvai. Iš veido nenyko šypsenos klausantis pačių mažiausiųjų. Vyresni solistai žavėjo savo balsais ir profesionalumu. Kiekvieną kartą keičiantis kategorijoms galėjome matyti, kaip iš mažyčio perliuko laikui bėgant užauga didelis spindintis perlas.

Buvo smagu matyti ir girdėti jau pažįstamus veidus ir balsus, ne ką mažiau džiugino ir konkurso debiutantai. Garbinga komisija, sudaryta iš muzikos profesionalų, atliko sunkų ir atsakingą darbą – išrinko ir apdovanojo geriausius. Mūsų mokyklos komanda dėkoja visiems dalyviams ir laukia sugrįžtančių kitais metais bei kviečia ir naujus svečius iš Lietuvos ir ir kitų valstybių.