Gegužės 31-ąją Vilniuje įvyks paskutinis „Pincled sekmadienio drabužinė” renginys, kurio pagrindinis tikslas – surinkti lėšų Santuokų rūmų parko atnaujinimui. Tą, pasak organizatorių, jau beveik pavyko padaryti. Prie šios idėjos prisidėjo tiek garsios šalies įžymybės, tiek kiti vilniečiai.

Jaunavedžiams – puošni arka

Minėtai idėjai susibūrusios šešios merginos – organizatorės pasakojo, kad vienas svarbiausių projekto tikslų – tai menininko Pauliaus Salicko sukurta arka, kuri bus pastatyta šalia Santuokų rūmų šeimos skulptūros. Arka bus apsodinta vijoklinėmis rožėmis ir lanksvomis.

„Norime, kad viena svarbiausių vietų taptų jaukesnė, puošnesnė, galiausiai, kad jaunavedžiams būtų kur fotografuotis”, – pasakojo renginio organizatorės.

Be minėtos arkos, jau pradėti daryti kiti parko atnaujinimo darbai – gėlių sodinimai. Prie rūmų laiptų, pašonėse pasodintos lanksvos, balti erškėčiai. Visi darbai ir augalijos parinkimas buvo derinami su Všį „Vilniaus miesto parkų“ atstovais.

Dalyvavo garsenybės

„Pincled Sekmadienio drabužinė“ – tai renginys, kuriame visi norintys gali pardavinėti savo vilkėtus ar kurtus drabužius bei aksesuarus. Registracijos mokestis skiriamas Santuokų rūmų gėlynams atnaujinti.

Organizatorės džiaugėsi, kad prie šios idėjos prisidėjo ir noriai savo kurtus drabužius dovanojo ir šalies garsenybės. Viena jų – atlikėja Simona Nainė teigė, kad ją sudomino šis projektas, nes jis skirtas gražinti Vilnių.

„Mes su Jonu esame labai už tokius dalykus, svarbu, kad jų būtų kuo daugiau“, – pasakojo S. Nainė. Pinigai už jos parduotą drabužį taip pat bus skiriami Santuokų rūmų parko gėlynų atnaujinimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)