Graži idėja padėti vaikams gyvuoja jau nuo 2011-ųjų metų . O antrus metus iš eilės Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto studentai prisideda prie nuoširdaus Kalėdinio labdaros koncerto „Christmas with JOY“, kuris įvyks jau gruodžio 10-ąją dieną, 19 valandą, „Forum Palace“ rūmuose. Šis koncertas vainikuos akciją. Pagrindinis labdaringos idėjos tikslas – surinkti kuo daugiau lėšų, kurios bus paaukotos VŠĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų filialo Onkohematologijos skyriuje besigydantiems vaikams.

Labdaringą koncertą „Christmas with JOY“ rengia asociacija „Jaunimo taškas“, o prie įgyvendinimo prisideda tėvų ir globėjų draugija „Paguoda“, bei Vilniaus kolegija, kurios studentus pamatysime baigiamajame koncerte. Gruodžio 10-osios pavakarę visi susirinkę į „Forum Palace“ rūmus išvys muzikinį spektaklį „Išsvajotosios Kalėdos“, kuris skirtas tiek jaunam, tiek vyresniam žiūrovui.

Miuziklą ruošia Vilniaus kolegijos muzikinio teatro specialybės studentai padedami savo dėstytojų Jūratės Bradauskienės, Dalios Babilaitės, Eglės Juozapaitienės, Audriaus Rubežio, Algirdo Bagdonavičiaus, Artūro Noviko ir Modesto Jankūno, o jį režisuoja - Albertas Vidžiūnas. Studentų, bei idėjos iniciatorės, JAV gospel daininkės Shastos Miller dėka miuzikle atsiskleis jaudinantis pasakojimas apie mažos mergaitės norą, kurį ji laiške parašė Kalėdų seneliui. Koncerte taip pat išvysime MerūnąVitulskį, Artūro Noviko Džiazo mokyklos Jaunimo vokalinę grupę „Jazz island“ ir „Joy“ chorą su vadove Kristina Grigaite.

2011-aisiais baigiamasis akcijos koncertas vyko Vilniaus miesto rotušėje, kur visos surinktos lėšos buvo paaukotos Visagino ligoninės vaikų skyriaus technikos atnaujinimui. Po metų geradarių kompanija vėl susibūrė, tačiau šį kartą jų gretas papildė ir Vilniaus kolegijos Menų ir kūrybinių technologijų fakulteto studentai, kurie neliko abejingi sergantiems vaikams. Studentai ir dėstytojai akcijos įgyvendinimui atidavė tai ką turi geriausio – savo talentą ir laiką. 2012-aisiais Vilniaus miesto rotušė vėl atvėrė savo duris idėjos organizatoriams ir koncertas vyko pačioje miesto širdyje, o surinktos lėšos nukeliavo padėti VŠĮ Vilniaus universiteto ligoninės Santariškių klinikų filialo Vaikų onkohematologijos skyriuje besigydantiems vaikams.

Šiais metais padaugėjo žmonių norinčių prisidėti prie akcijos, todėl finaliniam koncertui buvo pasirinkta didesnė patalpa – „Forum Palace“ rūmai, kurie tikrai sutalpins visus norinčius padėti vaikams. Visos surinktos lėšos šiemet vėl keliaus į Vilniaus universiteto Santariškių klinikų filialo Vaikų onkohematologijos skyrių, kuriame bus atnaujintas ir suremontuotas vaikų žaidimų kambarys.

Koncertas labdaringas, tad prie įėjimo stovės aukų dėžutė - pradinė auka 5 litai.