Tai vienintelė kroso trasa, kuri įrengta taip, kad žiūrovams būtų patogu apeiti didžiąją jos dalį ir taip pajausti dalyvių kovos dvasią. Enduro bei keturračių motociklų startai – galingas energijos užtaisas, kuris kiekvienam suteiks ypatingų pojūčių. Startų pradžia – 12 val.

Sportininkams per 2 valandas teks pravažiuoti 6 km kliūčių ruožą kuo daugiau ratų, o žiūrovams tuo pačiu 1 km ilgio apžvalgos takelį. Visiems bus įdomu aktyviai praleisti šeštadienio dieną jau trečius metus savo veiklą vykdančioje „CRAZY FERMOJE“. Čia pat bus galima nedidelėje trasoje išnadyti keturratį motociklą.

Iki pasimatymo (gegužės 5 d.) II – ajame Lietuvos Cross Country čempionato etape, „Crazy Ferma“ (šalia kelio Trakai – Vievis 15km).

Ruošiatės į šį renginį? Norite pasidalinti įspūdžiais su kitais skaitytojais? Norite pasidalinti nuotraukomis ar vaizdo įrašais? Siųskite įspūdžius el.pašto adresu pilieciai@delfi.lt arba kelkite į mūsų sistemą čia. Vaizdo įrašus kelkite čia, o nuotraukas siųskite el.pašto adresu renginiai@delfi.lt (siunčiamo laiško pavadinime (subject) nurodykite renginio vietą ir nuotraukos autorystę). Visas Piliečių nuotraukas iš renginių galite pamatyti čia.