Skaitau istorijas, kaip „antra pusė“ išsiaiškina apie meilužes/meilužius ir organizuoja akistatą. Nusišypsojau. Ką norima pamatyt? Koks tikslas? Juk TAVO antroji pusė iškeitė Tave, tai ko ieškoti tame kitame žmoguje? Juk gal tas „trečias žmogus“ net nežinojo apie šeimos egzistavimą.

Šeimos problemas spręskite šeimoje, o ne ieškodami „trečiame“ asmenyje, kas nutiko jūsų gražiai ir idealiai šeimai. Prigeso židinys? Tai vis pakūrenkite, o ne kaltinkite kitus.

Esu buvusi „trečio“ žmogaus situacijoje. Apie šeimą, beje, nežinojau. Bet jo žmonos noras susitikti su manimi man sukėlė juoką ir nenumaldomą pyktį jam. Juokiausi viduje iš jos nenumaldomo noro pamatyti mane, išklausiau telefonu įvairiausius įžeidinėjimus...

Ant jo supykau ne dėl to, kad man nepasakė apie šeimą. Supykau todėl, kad žaisdamas dvigubą žaidimą nesugebėjo nei Jos, nei Manęs apsaugoti nuo savo melo. Labai linkiu visiems, kad Jūsų antrosios pusės būtų Jums ištikimos ar... bent jau atviros. Mes visi nusipelnom gyventi laimingai, o ne apgaulėje.

DELFI už šio rašinio turinį neatsako, nes tai yra subjektyvi skaitytojo nuomonė!

Meilės trikampis – tikriausiai sudėtingiausia figūra santykiuose. Į jį įsipainiojus sunku nenudegti, tenka rinktis – pamiršti mylimą žmogų ir oriai atsitraukti, ar paminti savo principus, o gal net ir nešioti meilužės ar meilužio etiketę. Deja, tokioje situacijoje sunku likti neapkalbėtam – kiekvienas meilės trikampio dalyvis turi savo versiją, ir ji vieną iš dalyvaujančių paverčia kone monstru. Pažįstamas jausmas? Tuomet prašome pasidalyti savo istorija.

Patarkite tiems, kurie į jį įsivėlė, kaip nenudegti, laiku pasitraukti ir kokių ženklų paisyti! Dviems jūsų padovanosime puikius prizus – po pasirinkto DELFI grupės žurnalo 3 mėn. prenumeratą!

Laimėti galite savo istoriją siųsdami el.paštu pilieciai@delfi.lt su prierašu „Trikampis“ Jūsų anonimiškumą garantuojame.