Vilnietis Kazimieras pasidalijo su „Delfi“ savo nuomone apie smarkiai pabrangusią picą.

„Dirbu netoli vienos picerijos, dažnai užsuku ten suvalgyti picą „Margaritą“. Tai, ką anądien pamačiau, manęs vos neišvertė iš koto. Už labai abejotinos kokybės picą prašo 17 eurų! Kai anksčiau ji kainuodavo 7,8 euro.

Kiek kartų čia pabrango?! Ar tai – legalu? Atlyginimas nė kiek nepadidėjo, o kažkokia pica 10 eurų pabrango. Gal dar vienos vilos ponui verslininkui prisireikė, ką? Tai tikrai nenormalu. Italijoje puikiausią picą valgau už 5 eurus, o čia – prie stoties 17 eurų“, – stebėjosi Kazimieras.

Kaunietė Greta taip pat baisėjosi pasikeitusiomis kainomis.

„Dienos pietūs kepyklėlėje kainuodavo apie 4 eurus. Buvo praktiškai pigiausia vieta pavalgyti ir sriubą, ir antrą. Bet buvo akivaizdu ir kodėl tas pigumas – naminė aplinka, naminio stiliaus ir maistas, viskas nepersistengiant.

Porą mėnesių dirbau iš namų ir kepyklėlėje nebuvau. Grįžusi į biurą vėl nuėjau pavalgyti ir per tuos porą mėnesių kaina išaugo du kartus! Nebuvo dienos pietų, tik pasirinkimai iš meniu. Užsisakiau sriubą ir antrą patiekalą, ir sumokėjau 8 eurus su centais. Taip, einant vakarienės su draugais dar gal ne tiek išleistum, bet tada bent žinotum, už ką moki – tikrai kokybišką maistą, restoraninę aplinką ir panašiai. O čia kaip valgykla ir va, prašau, kokios kainos“, – pasakojo kaunietė.

Galbūt ir jūs pastebėjote pasikeitusias kainas? O gal kaip tik nejaučiate pabrangimo? Papasakokite, kiek sumokėjote kavinėje ar už pirkinių krepšelį parduotuvėje, palyginkite, kiek mokėdavote anksčiau, ir atsiųskite „Delfi“ adresu pilieciai@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (77)